Neemt Martinez deze speler verrassend op in selectie Rode Duivels?

Neemt Martinez deze speler verrassend op in selectie Rode Duivels?
Vrijdag 16 maart 2018 - 11:07   I  

Om 12 uur maakt Roberto Martinez zijn selectie bekend voor de nakende interlandperiode. De Rode Duivels nemen het op dinsdag 27 maart op tegen Saudi-Arabië, en het is goed mogelijk dat de bondscoach wat wil experimenteren. Haalt Martinez daarom een ietwat verrassende naam bij de kern?

Zo is het niet uitgesloten dat Dennis Praet (23) straks wordt opgeroepen. De gewezen speler van RSC Anderlecht doet het dit seizoen prima bij Sampdoria. Zijn prestaties zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan. Martinez bekeek al enkele wedstrijden van Praet en de middenvelder mag dromen van een selectie.

Al heeft Praet ook meteen een groot probleem. "Qua positie zit hij met hetzelfde probleem als Hans Van­aken. Maar zijn goede seizoen bij ­Sampdoria verdient misschien eens een ­selectie. Probleem is dat hij net terugkeert uit blessure en nog maar een half uur ­gespeeld heeft sinds zijn afwezigheid", zo meldt Het Nieuwsblad.

Transfer

Dat Praet goed bezig is in de Serie A, is ook enkele grote clubs opgevallen. De voorbije dagen werd de middenvelder in verband gebracht met Napoli, Internazionale, Juventus en AS Roma. Na afloop van dit seizoen lijkt Praet dan ook een stap hogerop te zetten.

Poll: Moet Praet opgeroepen worden?

TAGS  I  Praet  I   Rode Duivels  I   Sampdoria  I   Martinez

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024