Bentato, eSporter Anderlecht, geeft erg handige FIFA-tip (Video)

Bentato, eSporter Anderlecht, geeft erg handige FIFA-tip (Video)
Vrijdag 16 maart 2018 - 18:19   I  

Zakaria Bentato is de eSporter van Anderlecht. Hij mag deelnemen aan grote FIFA-tornooien, die bovendien ook nog eens een pak geld kunnen opleveren. Een droomjob, maar wel eentje waarvoor stevig moet getraind worden. Bentato geeft vanaf nu ook enkele tips aan mensen die in zijn voetsporen willen treden.

Vandaag toont hij 'de roulette', de Zidane-beweging zeg maar. Een heel eenvoudige beweging om uit te voeren op FIFA 18, maar wel een heel handige. Je kan er gemakkelijk een mannetje mee uitschakelen. Gewoon L2 inhouden en dan met de rechterjoystick een draaiende beweging maken. Ging het in het echte leven ook maar zo eenvoudig.

eSport groeit in België

De Pro League heeft zeer goed nieuws voor alle gamers die in de voetsporen willen treden van Bentato. Vanaf volgend seizoen zal elke eersteklasser namelijk een e-sporter in haar rangen hebben lopen. Daarmee volgen de clubs dus het voorbeeld van Standard en Anderlecht.

Elke club zal een gamer aanstellen om onderling wedstrijden te beslechten op een PlayStation of Xbox. Wellicht zullen de teams gebruikmaken van het voetbalspel 'FIFA'. De eersteklassers zien dit vooral als een manier om jonge fans aan te trekken, wat voor extra inkomsten moet zorgen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Gebruik jij deze beweging soms?

TAGS  I  Anderlecht  I   FIFA 18

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024