FIFA 18 maakt gamers helemaal gek met deze #FUTBirthday in form-spelers

FIFA 18 maakt gamers helemaal gek met deze #FUTBirthday in form-spelers
Vrijdag 16 maart 2018 - 23:03   I  

Het is weer die tijd van het jaar! Bij EA Sports vieren ze de verjaardag van FIFA Ultimate Team, en dat zullen de fervente FIFA-gamers geweten hebben. FIFA 18 trakteert de trouwe gamers de komende dagen op heel wat verrassingen, te beginnen met een waanzinnig 'FUT Birthday-elftal'.

FIFA Ultimate Team bestaat negen jaar en bij EA Sports begonnen ze vrijdagavond aan hun feestje met een speciale selectie die bestaat uit spelers die de voorbije jaren schitterden op de verschillende versies van FIFA. Zo pakt EA Sports onder meer uit met een Cristiano Ronaldo als rechtsmidden, een Gareth Bale als linksachter, een Eden Hazard als rechtsmidden en een David Alaba als centrale middenvelder. Allemaal interessante spelers om toe te voegen aan je huidige selectie in Ultimate Team.

Daar blijft het evenwel niet bij. EA Sports liet op zijn website alvast weten dat gamers nog veel zaken mogen verwachten in de komende dagen. "Het FUT-verjaardagsfeest heeft allerlei speciale evenementen en beloningen, zoals de FUT-verjaardagsselectie, een aantal selectiesamenstellen-uitdagingen (SSU's) rondom een thema, wekelijkse doelstellingen en meer. Tijdens het feest zijn er ook nieuwe topicons, een einde van een tijdperk-SSU en thematische St. Patrick’s Day-evenementen."

Als je meer over het 'FUT Birthday-evenement' te weten wil komen, neem dan zeker een kijkje op deze website.

Poll: Hoop jij één van deze spelers te pakken te krijgen?

TAGS  I  FIFA 18  I   Ultimate Team

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022