Boskamp haalt zeer zwaar uit: "Wie bedenkt dit in godsnaam?"

Boskamp haalt zeer zwaar uit:
Zaterdag 17 maart 2018 - 11:06   I   door Redactie

Ook Johan Boskamp is geenszins te spreken over de datum van de bekerfinale. Die vindt vanavond al plaats tussen RC Genk en Standard. Boskamp vindt dat op z'n zachtst gezegd vreemd. Het resultaat is ook dat er op een bevroren veld moet gespeeld worden.

In t-shirtje

"Wie heeft in godsnaam bedacht dat de finale half maart moet gespeeld worden? Die man kent geen bal van voetbal. In elk land wordt de bekerfinale ongeveer gelijktijdig gespeeld, behalve in België. Ongelofelijk toch? Een bekerfinale moet een wedstrijd zijn waar je met vrouw en kinderen heen kan gaan, in T-shirtje en bij aangename temperaturen", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg. "Niet met oorkleppen en een dikke jas aan."

"Neen, ik blijf lekker binnen hoor. Vorige maand ben ik naar Feyenoord-PSV gaan kijken en toen was het ook barkoud. Ik kan je verzekeren: dan is er niets leuks aan om op een tribune te zitten bibberen. Een bevroren veld is in niemands voordeel."

"Ik blijf lekker binnen, hoor"

"In de eerste plaats vind ik het heel vreemd dat alle eersteklassers in België verplicht zijn om veldverwarming te installeren, maar het nationale stadion heeft dit niet. De spelers zullen zich dus moeten aanpassen aan de bevroren ondergrond."

"Ze mogen er niet op trainen zeg je? Tja, dan is iedereen benadeeld. Normaal zouden kleine spelers, met een laag zwaartepunt, in het voordeel moeten zijn op een bevroren ondergrond. En technisch aangelegde spelers ook. Maar die lopen er zowel bij Genk als bij Standard tussen.”

Poll: Vind jij dat de bekerfinale op een latere datum moet gespeeld worden?

TAGS  I  Boskamp  I   RC Genk  I   Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024