Erg zware klap voor Lierse SK

Erg zware klap voor Lierse SK
Zaterdag 17 maart 2018 - 11:22   I   door Redactie

Donderdag klonk het nog dat Lierse in de laatste rechte lijn zat voor een overname. Dit weekend zou het akkoord worden getekend. Eén van de twee kandidaat-overnemers trok zich gisteren echter terug. “Het zou een te groot risico geweest zijn", luidt het.

Het is onzeker of er nog een overnemer overblijft, al maakt Lierse zich sterk dat er een akkoord is. De tweede partij besloot vrijdag om zich terug te trekken en geen bod uit te brengen op de club. 

“Ze vonden het een te risicovol project”, klinkt het bij een bron dicht bij het dossier in Gazet van Antwerpen. “Te zware investeringen met te weinig zicht op return, organisatorische chaos, het ontbreken van een licentiedossier en ook eigenaar Samy boezemde geen vertrouwen in. Hij vroeg volgens hen ook te veel geld voor zichzelf.”

Afgelopen?

Er zou een akkoord zijn met de investeringsgroep rond ex-Waregemspeler David Nakhid, met ex-Rode Duivel Manu Karagiannis als technisch directeur. Daar wordt echter aan getwijfeld. Volgens sommige bronnen staat Lierse dicht bij de afgrond.

CEO Jan Van Elst ontkent dat: “Er is zeker een bod binnen. Meer zelfs: er is een akkoord. Alleen de handtekeningen moeten nog worden gezet. Met wie? Dat kan ik op vraag van de koper niet prijsgeven. Ik hoop dat we dit weekend alles kunnen afronden.”

Poll: Denk jij dat Lierse failliet gaat?

TAGS  I  Lierse

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024