Spurs op automatische piloot naar halve finale FA Cup

Zaterdag 17 maart 2018 - 15:08   I

Terwijl we in België uitkijken naar de finale van de Beker van België moest ook Tottenham vandaag in actie komen tegen Swansea voor de FA Cup. De Spurs hadden geen probleem met Swansea. Het werd uiteindelijk 0-3. Alderweireld zat op de bank en is dus terug fit. Dembélé kreeg rust. Enkel Vertonghen kwam in actie.

Bij de rust was het eigenlijk al in orde voor de Spurs. Na 11 minuten kon Eriksen met een afstandsschot  doelman Nordfelt verrassen. Op vlak voor rust kon Swansea een stunt helemaal vergeten toen Erik Lamela kon scoren. Swansea wist meteen hoe laat het was.

Tottenham had eigenlijk het gaspedaal nog niet moeten indrukken en in de tweede helft deed het dat ook niet. Eriksen kon op het uur de wedstrijd helemaal beslissen. Opnieuw een schot van buiten de zestien en opnieuw had Nordfelt geen antwoord.

Tottenham stoot zo door naar de halve finale, waar het wel een klepper kan treffen. Tottenham kan van deze FA Cup gebruikmaken om eens een prijs binnen te halen. Het zou, gezien het spel van de Spurs, niet eens onverdiend zijn dit seizoen.

Poll: Verdient Tottenham een prijs?