Tielemans zwaar onder vuur bij AS Monaco

Tielemans zwaar onder vuur bij AS Monaco
Zaterdag 17 maart 2018 - 20:29   I   door Redactie

Youri Tielemans heeft het moeilijk sinds zijn transfer naar AS Monaco. De middenvelder staat geregeld in lijstje van floptransfers. Afgelopen zomer maakte hij de overstap van Anderlecht naar Monaco. De Monegasken telden 25 miljoen euro neer voor de Rode Duivel.

Volgens Le Figaro is Tielemans de grote flop van de afgelopen maanden. "Na een goede periode in februari is Tielemans opnieuw hervallen in het ritme van het eerste deel van het seizoen. De Belgische international, aan Moutinho gekoppeld vanwege de afwezigheid van Fabinho, heeft niets overtuigends kunnen tonen", staat er te lezen.

Bovendien zou ook de trainer van Tielemans het stilaan flink op zijn heupen krijgen. "Tussen zijn balverliezen en zijn stuitende gebrek aan toewijding door heeft de voormalige kapitein van Anderlecht ontgoocheld. En daarmee haalde hij zich meerdere keren de woede op de hals van Leonardo Jardim". Tielemans zit nu aan 21 optredens, waarvan 13 als basisspeler in de Ligue 1. Hij wist daarin nog niet te scoren.

Poll: Had jij meer verwacht van de transfer van Tielemans?

TAGS  I  Tielemans  I   Monaco

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024