Lukaku kopt Manchester United naar de halve finales van de FA Cup

Lukaku kopt Manchester United naar de halve finales van de FA Cup
Zaterdag 17 maart 2018 - 22:35   I  

Manchester United had vanavond iets goed te maken na de uitschakeling in de Champions League. Als het ook vanavond zou uitgeschakeld worden in de FA Cup door Brighton werd het wel heel warm in Man United. Bij Brighton geen oude bekenden, want Izquierdo begon op de bank. Ryan was er niet bij.

Mourinho haalde voor de wedstrijd nog zwaar uit naar zijn spelers. Volgens de Portugees waren Matic en Lukaku de enigen die nog lof verdienden. Zij stonden wel terecht op het veld van Manchester United. Beide heren lieten dat vandaag ook zien.

In de eerste helft borstelde Matic de bal heerlijk op het hoofd van Lukaku. Die bracht United dan ook zonder twijfelen op voorsprong. De Rode Duivel kon zijn ploeg zo op weg zetten naar de halve finale van de FA Cup. Lukaku vertelde na de wedstrijd tegen Sevilla nog dat het tijd werd om zijn prijzenkast aan te vullen.

Die andere ongenaakbare, Matic, deed na rust zijn duit alvast in het zakje. Op aangeven van de ingevallen Young verzekerde hij de zege voor United. Brighton kwam nadien niet meer terug, waardoor United naar de halve finale van de FA Cup trekt.

Poll: Wint Lukaku met United de FA Cup dit seizoen?

TAGS  I  Manchester United  I   Brighton  I   Lukaku

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024