Roept Roberto Martinez deze speler van Belgische topclub alsnog op?

Roept Roberto Martinez deze speler van Belgische topclub alsnog op?
Zondag 18 maart 2018 - 10:04   I  

Roberto Martinez maakte vrijdagmiddag in Tubeke zijn selectie voor de nakende interlandbreak bekend. De Spaanse oefenmeester selecteerde in totaal 28 spelers, maar één van hen moet mogelijk geblesseerd afzeggen voor de vriendschappelijke interland tegen Saudi-Arabië.

De Rode Duivels oefenen op dinsdag 27 maart tegen Saudi-Arabië, maar voor Thomas Vermaelen komt die wedstrijd mogelijk te vroeg. Zaterdag raakte immers bekend dat de verdediger van FC Barcelona sukkelt met een blessure aan de voet. Een blauwe plek op de enkel zorgde er al voor dat Vermaelen niet werd opgenomen in de selectie voor de competitiematch van Barcelona tegen Athletic Bilbao.

Het is vooralsnog niet duidelijk hoe lang Vermaelen aan de kant zal staan. De blessure is niet zo ernstig, maar op dit ogenblik is de verdediger hoegenaamd niet klaar om een wedstrijd te spelen. Het is dan ook de vraag of Vermaelen tijdig opgelapt kan worden voor het treffen met Saudi-Arabië.

Brandon Mechele?

Is dat niet het geval, dan roept Martinez mogelijk een vervanger op voor de twijfelachtige Vermaelen. In eerste instantie lijkt Brandon Mechele (Club Brugge) de voornaamste kandidaat om een eventuele afwezigheid van Vermaelen op te vangen. De centrale verdediger is bij Club Brugge aan een beresterk seizoen bezig en werd al getipt als potentiële Rode Duivel.

Al zijn er nog enkele opties voorhanden. Zo hopen wellicht ook Jason Denayer (Galatasaray), Björn Engels (Olympiakos) en Nicolas Lombaerts (KV Oostende) ongetwijfeld op een kans bij de nationale ploeg.

Poll: Wie zou jij oproepen?

TAGS  I  Vermaelen  I   Mechele  I   Barcelona  I   Club Brugge  I   Rode Duivels  I   Engels  I   Olympiakos  I   Lombaerts  I   KV Oostende

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024