Standard-sterkhouder kop van jut: "Sa Pinto ging hem persoonlijk wurgen"

Standard-sterkhouder kop van jut:
Zondag 18 maart 2018 - 12:08   I  

Standard kon gisteren de beker mee naar Luik nemen, al was de manier waarop niet om aan te zien. Na een draak van een wedstrijd had Standard uiteindelijk aan één doelpunt van Emond genoeg om de zege binnen te halen. Nadien werd er eigenlijk niet meer gevoetbald. Daar zorgde Standard eigenhandig voor door, zoals op Anderlecht, tijd te rekken.

Dat de wedstrijd zo weinig om handen had kwam deels door het ontbreken van Pozuelo en Carcela. Beide heren stonden wel op het veld, maar waren een schim van de toppers die ze normaal zijn. Het voetballend vernuft van beide ploegen kreeg dan ook een dreun.

Carcela ging bij zijn wissel nog even wat provoceren. Hij bleef een tijd lang op het veld staan om de fans te groeten. Bijzonder hatelijk, aangezien het vooral de tijd verder deed tikken, in het nadeel van Racing Genk. Veel voetbalfans konden het dan ook niet smaken en spuwden hun gal uit op Twitter.

Mulder en Verheyen scherp

Ook Jan Mulder en Gert Verheyen waren na de wedstrijd bijzonder scherp voor de sterkhouder van Standard. Een speler met zijn kwaliteiten heeft dat niet nodig en dat maakt van hem een kleinere voetballer. Mulder vond hem "wel erg ingenomen". Verheyen was dezelfde mening aangedaan. "Zelfs hele grote spelers, als ze dan eens vervangen worden, gaan zo niet van het terrein. Ik vind dit toch overdreven."


 

Poll: Vindt u Carcela een arrogante speler?

TAGS  I  Standard  I   RC Genk  I   Carcela

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024