'Tottenham hakt belangrijke knoop door over toekomst Dembélé'

'Tottenham hakt belangrijke knoop door over toekomst Dembélé'
Zondag 18 maart 2018 - 12:55   I  

Moussa Dembélé speelt een ontzettend sterk seizoen bij Tottenham. Hij maakt indruk bij zijn ploeggenoten en bij de tegenstanders. De middenvelder is er inmiddels 30 en zijn contract loopt binnenkort af. Als de Rode Duivel nog één grote transfer wil realiseren is het nu het moment.

Toch lijkt Dembélé dat niet echt te willen. Volgens The Sun zou hij namelijk wel graag zijn contract verlengen, al moet daar ook iets tegenover staan. Hij zou iets meer dan 110 000 euro per week willen verdienen bij de Spurs, die hem overigens graag aan boord willen houden. 

Dembélé speelt al sinds 2012 voor de Spurs, dat hem kon wegplukken bij Fulham. De Antwerpenaar speelt een fenomenaal seizoen bij Tottenham en maakte furore in de Champions League tegen Juventus. Daar was hij volgens velen de beste man op het veld in de heenwedstrijd.

Medespelers onder de indruk

"Als ik voor een speler zou willen betalen om hem aan het werk te zien, dan zeg ik Moussa Dembélé", zei Rose onlangs nog. "Hij is ongelooflijk. Gewoon door de manier waarop hij speelt. Hij doet alles zo simpel lijken. Je weet welke richting hij uit zal gaan, maar hij glijdt toch langs je. Dat maakt het nog erger. Je kan hem gewoon niet tackelen."

Victor Wanyama, Keniaans international, sloot zich daar helemaal bij aan. "De beste? Moussa Dembélé. Op training en in matchen passeert hij met zo'n gemak een speler. Je weet wat hij gaat doen, maar je kan de bal niet van hem afpakken. Zijn dribbels zijn simpel, maar zo efficiënt."

Poll: Moet Dembélé zijn contract verlengen?

TAGS  I  Tottenham  I   Dembélé

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024