Mulder maait Carcela verschroeiend neer: "Vedette van provinciaal allooi"

Mulder maait Carcela verschroeiend neer:
Zondag 18 maart 2018 - 13:37   I  

Standard kon gisteren de beker mee naar Luik nemen, al was de manier waarop niet om aan te zien. Na een draak van een wedstrijd had Standard uiteindelijk aan één doelpunt van Emond genoeg om de zege binnen te halen. Nadien werd er eigenlijk niet meer gevoetbald. Daar zorgde Standard eigenhandig voor door, zoals op Anderlecht, tijd te rekken.

Het 'hoogtepunt' kwam misschien zelfs nog op naam te staan van Carcela, die eigenlijk een erg povere partij speelde. Bij zijn wissel ging hij ostentatief het publiek groeten en daarmee ook nog wat tijd winnen. Als een ware sterspeler die eigenhandig de beker naar Luik had gehaald.

Mulder haalt vandaag verschroeiend uit richting de kleine dribbelaar van Standard. Het is haast niet te vatten hoe een speler van zijn kaliber toch zo vol leek te zijn van zichzelf. Na de partij die hij speelde was dat trouwens absoluut niet nodig.

"Vedette van provinciaal allooi"

"We hadden ons verheugd op een duel in het duel: de confrontatie Pozuelo-Carcela. De barre omstandigheden weerhouden de twee vedetten van een topprestatie. Pozuelo doet wat hij kan, Carcela gedraagt zich als een ontevreden kind. Niets lukt en de scheidsrechter krijgt de schuld. In het zicht van de overwinning gunt Sá Pinto hem een publiekswissel. Carcela demonstreert dan, waarom hij een vedette van provinciaal allooi is", aldus Mulder in Het Laatste Nieuws.

"Pozuelo is beter"

"In het buitenland kreeg hij geen poot aan de grond, maar terug in de schoot van de Luikse familie speelt de linkspoot weer aardig en dat wil Carcela weten ook: hij neemt afscheid met een kleine ereronde, een soort pirouette op de vierkante meter, armpjes in de lucht. Tergend langzaam. Niet van het veld af te krijgen. Buiten de lijnen aangekomen, wandelt Carcela provocerend langs de bank van Genk. Gert Verheyen wist het vooraf al: ‘Pozuelo is beter."

Poll: Is Pozuelo in dat opzicht beter dan Carcela?

TAGS  I  Carcela  I   Mulder  I   Standard  I   RC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024