Batshuayi bezorgt Dortmund alweer de volle buit

Batshuayi bezorgt Dortmund alweer de volle buit
Zondag 18 maart 2018 - 15:21   I  

Batshuayi is de man in vorm tegenwoordig bij Dortmund. Er werd dan ook vandaag weer naar hem gekeken voor de wedstrijd tegen Hannover 96. De Rode Duivel stelde niet teleur en zorgde in de eerste helft voor het enige doelpunt.

De hoekschop van Schürrle werd in minuut 24 op magistrale wijze aangeraakt en dat bracht het Signal Iduna Park in beroering. Dortmund op voorsprong en Batshuayi alweer op het scorebord. De eerste helft kon niet beter beginnen, maar eenvoudig werd het nadien niet voor Dortmund.

Dortmund kon de wedstrijd niet beslissen en dan is een tegendoelpunt snel gemaakt. Batshuayi liet nog enkele kanten onbenut en had er eigenlijk meer dan één moeten maken. Het bleef echter spannend tot het einde, maar uiteindelijk was het doelpunt van de Rode Duivel genoeg voor de zege.

Batshuayi toont op die manier alweer dat hij van goudwaarde is voor Dortmund. Het mocht het spoor van de nummer twee in de stand, Schalke 04, niet verliezen en kon dus maar best winnen. De Rode Duivel toonde de Duitsers alvast hoe het moet.

 

Poll: Kan Batshuayi het Lukaku moeilijk maken bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Batshuayi  I   Dortmund

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024