Dit moet dan de vervanger worden van Mignolet bij Liverpool (Video)

Dit moet dan de vervanger worden van Mignolet bij Liverpool (Video)
Zondag 18 maart 2018 - 17:47   I  

Simon Mignolet is zijn status als eerste doelman kwijt bij Liverpool. Klopp geeft nu al een tijdje de voorkeur aan Loris Karius en Liverpool doet het trouwens uitstekend met hem in doel. Toch zijn ze in Engeland ook over zijn kwaliteiten niet overtuigd en daarom zoekt Klopp en nieuwe eerste doelman.

Hoog op dat verlanglijstje zou deze Alisson Becker staan, de Braziliaanse doelman van AS Roma. De 25-jarige doelman wordt trouwens door verschillende topclubs gevolgd, waaronder ook Real Madrid volgens het Engelse Daily Star.

Dat maakt het voor Klopp natuurlijk niet gemakkelijk om de doelman naar Anfield te halen, al wil hij voor de Braziliaan diep in de buidel tasten. Hij zou de duurste doelman uit de geschiedenis van de club moeten worden. Roma heeft namelijk een prijskaartje van een kleine 80 miljoen euro op zijn hoofd gekleefd.

Spectaculaire doelman

Braziliaanse doelmannen blijven Brazilianen, dus het showgehalte is ook bij de keepers vaak groot. Dat bewees Alisson vandaag nog maar eens tijdens de wedstrijd tegen Crotone. In plaats van de bal gewoon weg te knallen probeerde hij enkele spelers van de tegenstanders te dribbelen. Zonder succes. Als Klopp dit zal zien denkt hij wellicht toch eens twee keer na voor hij een cheque van 80 miljoen euro uitgeeft.

Poll: Zou hij een waardige eerste doelman zijn voor Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I   Mignolet  I   Alisson  I   AS Roma

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024