Chelsea pas na blunder in verlengingen naar halve finale FA Cup

Chelsea pas na blunder in verlengingen naar halve finale FA Cup
Zondag 18 maart 2018 - 20:02   I  

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Chelsea staat toch in de halve finales van de FA Cup. Eden Hazard en co kenden de nodige moeite met Leicester City, maar in de verlengingen zorgde Pedro voor de verlossing.

Het venijn zat tot twee keer toe in de staart van beide helften. Op slag van rust opende Alvaro Morata de score. De Spaanse spits werd door Willian alleen voor doel gezet en miste oog in oog met Schmeichel niet. De bal werd keurig in het hoekje geplaatst en zo stond het 0-1.

De ploeg van Antonio Conte, met een wel erg bleke Eden Hazard, leek met een nipte overwinning op weg naar Wembley, maar in het slotkwartier bezorgde Jamie Vardy Chelsea een koude douche. De snelle spits van Leicester maakte er 1-1 van.

Verlengingen zouden een winnaar gaan aanduiden. In minuut 105 zorgde Pedro uiteindelijk voor de verlossing. Op een hoge bal van Kanté ging de ver uitgekomen Schmeichel de mist in en kopte Pedro het leer tegen de netten. Het bleef 1-2 en zo staat Chelsea in de halve finales van de FA Cup.

Poll: Zal Chelsea de FA Cup winnen?

TAGS  I  Chelsea  I   Leicester City  I   Hazard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024