De Vlieger heeft belangrijk nieuws over 'Hoogvliegers'

De Vlieger heeft belangrijk nieuws over 'Hoogvliegers'
Zondag 18 maart 2018 - 20:35   I  

Geert De Vlieger ging na zijn spelerscarrière aan de slag als analist, maar de gewezen doelman zit werkelijk niet stil. Zo kreeg De Vlieger een tijdje geleden al zijn eigen programma op Play Sports: 'Hoogvliegers'.

In dat programma ging De Vlieger tijdens de voorbije seizoenen al op bezoek bij grote namen uit de (Belgische) sport. Zo ging de ex-doelman onder meer al op bezoek bij Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Marc Coucke, Vadis Odjidja, Jelle Vossen en noem maar op.

In totaal zit het programma Hoogvliegers al aan drie seizoenen, maar daar houdt het niet bij op. Telenet maakte bekend dat De Vlieger er nog een seizoen bij doet. Vanaf 30 maart gaat het vierde seizoen van Hoogvliegers van start op de betaalzender.

"Hoogvliegers is voor mij in de sport duiken. Bij anderen terug voelen wat ik gevoeld heb. Ik doe geen interviews, ik heb leuke babbels met topsporters. Topsport moet je gevoeld hebben om het te begrijpen", aldus De Vlieger in een promofilmpje. Wij kijken er nu al naar uit, Geert.

Poll: Kijk jij naar Hoogvliegers?

TAGS  I  De Vlieger  I   Hoogvliegers

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024