Ronaldo speelt alles kapot en pakt dan maar uit met dit kunststukje (Video)

Ronaldo speelt alles kapot en pakt dan maar uit met dit kunststukje (Video)
Zondag 18 maart 2018 - 23:03   I  

Cristiano Ronaldo mag begin februari dan wel 33 kaarsjes uitgeblazen hebben, toch is de Portugese aanvaller nog niet versleten. De mensen die ‘CR7’ eerder dit seizoen afschreven, kregen zondagavond nog maar eens lik op stuk. Ronaldo leidde Real Madrid met vier doelpunten naar een 6-3-overwinning tegen Girona.

Ronaldo maakte één doelpunt in de eerste helft en deed er na rust nog eens drie bij. Dat de Portugese vedette zich in zijn sas voelde, werd na amper enkele minuten spelen al duidelijk. Toen pakte Ronaldo immers al uit met een kunststukje. Hij zette zijn directe tegenstander te kijk met een fraaie ‘no look-pass’.

Dankzij de vier doelpunten van zondagavond zit Ronaldo ondertussen aan 22 competitiedoelpunten. Dat is ontzettend straf als je weet dat de Portugees voor de jaarwisseling amper vier keer de weg naar doel vond in de Primera Division. In 2018 deed Ronaldo er al achttien doelpunten bovenop. Luis Suarez (21) is al gepasseerd, nu richt CR7 de blik op topschutter Lionel Messi (25).

De Argentijnse ster van Barcelona zal zich nog geen zorgen maken, maar het is nu al duidelijk: Ronaldo, die met Real Madrid niet meer in aanmerking komt voor de Spaanse titel, heeft zijn zinnen gezet op het topschuttersklassement.

Poll: Kan Ronaldo nog topschutter worden?

TAGS  I  Ronaldo  I   Messi  I   Real Madrid  I   Barcelona  I   Suarez  I   Girona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024