'AS Roma ziet Nainggolan verplicht vertrekken naar deze Italiaanse topclub'

'AS Roma ziet Nainggolan verplicht vertrekken naar deze Italiaanse topclub'
Maandag 19 maart 2018 - 08:43   I  

AS Roma is opnieuw (voorlopig) Rode Duivel en vierde dat gisteren met een doelpunt. In Rome zijn ze alvast dol op Radja Nainggolan en Radja Nainggolan is dol op Rome. Fabian Cannavaro deed er nochtans alles aan om Radja naar China te halen, maar de Rode Duivel voelt zich veel te goed in Rome om te vertrekken. Al is dat binnenkort zijn keuze misschien niet meer.

La DH weet namelijk dat AS Roma komende zomer een grote speler zal moeten laten vertrekken om aan de regels van de financial fair-play te voldoen. Het verkocht onder andere al Sebastian Rüdiger en Mohammed Salah, maar moet nog steeds enkele spelers van de hand doen om in regel te zijn.

Radja Nainggolan komt dan ook in aanmerking, want de speler zou zo'n 35 miljoen euro kunnen opleveren. Bovendien is de interesse in de Rode Duivel groot. Zo zou elke Italiaanse topclub wel in zijn diensten geïnteresseerd zijn. Juventus wil zich versterken met Nainggolan, maar de kans is groter dat hij naar Inter of AC Milan trekt. Luciano Spaletti heeft namelijk goede herinneringen aan de eerdere samenwerking met Radja.

Grote namen

Er zijn nog twee grote namen die AS Roma zou kunnen verkopen in plaats van Nainggolan. Zo is er ook veel interesse in Edin Dzeko, de topspits zit in bloedvorm, en doelman Allison. De doelman staat in de belangstelling van zowel Real Madrid als Liverpool en zou tot 80 miljoen euro moeten opbrengen.

Radja blijft liever

De liefde tussen Nainggolan en Roma is zeer groot. Vorige zomer kwam Chelsea aankloppen. Nainggolan weigerde, want hij zit naar eigen zeggen goed bij Roma. "Ik kon naar Chelsea, maar ook naar andere ploegen... Maar op mijn 28, 29 jaar ergens anders opnieuw beginnen, in een nieuwe cultuur, een andere levensstijl, dat is niets voor mij. Ik blijf liever waar ik me goed voel", zei Nainggolan daar eerder al over. Een andere Italiaanse club zou misschien een betere optie zijn voor de Rode Duivel.

Poll: Blijft Radja beter bij Roma?

TAGS  I  Nainggolan  I   AS Roma  I   Inter  I   Juventus  I   AC Milan

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024