Extra Time pakt uit met erg straffe gasten na bekerfinale

Extra Time pakt uit met erg straffe gasten na bekerfinale
Maandag 19 maart 2018 - 10:48   I  

Het is maandag en traditiegetrouw staat Extra Time dan op het programma. Het voetbalpraatprogramma zal vanavond de bekerfinale onder de loep nemen. En dat zal het samen doen met een opmerkelijke centrale gast en twee toppers van formaat.

Niemand minder dan Olivier Renard zal vanavond aanschuiven bij Raes en Joos. Waarschijnlijk zal de Sportief Directeur nog steeds euforisch zijn na de bekeroverwinning van zijn club. Hij zal waarschijnlijk vragen krijgen over het zwakke niveau van de wedstrijd, het onsportieve vertoon van Standard na het doelpunt van Emond en zijn trainer, Sa Pinto.

De analisten die hem het vuur aan de schenen mogen leggen zijn Marc Degryse en Peter Vandenbempt. Beide heren hebben ongetwijfeld een mening over de bekerfinale en zullen ook niet te spreken zijn over de manier waarop Standard die beker binnenhaalde. Eerder haalde Vandenbempt trouwens al hard uit richting Standard én Carcela.

"Nog nooit gezien in mijn carrière"

"Het absolute dieptepunt - en iets wat ik nog nooit gezien heb in mijn carrière - was de houding van Carcela bij zijn vervanging. Hoe hij naar de kant kwam en daar op een paar meter van Clement een paar rondjes draaide, provocerend applaudisseerde en dan vooral zijn blik die boekdelen sprak: ongepast en respectloos voor zo'n goeie voetballer. Een gebrek aan klasse", aldus Vandenbempt voor Sporza.

"De finale was een beproeving. Het laatste fluitsignaal klonk mooier in mijn oren dan de mooiste symfonie van Beethoven. Ik heb nog nooit zo verlangd naar het einde van een match als gisteren. Het idiote tijdstip waarop deze finale werd georganiseerd heeft de finale gekregen die het verdient: een ijskelderkraker. Ik ben geneigd te zeggen: het was de slechtste finale sinds de invoering van het voetbal. Al heb ik ze niet allemaal gezien", aldus Vandenbempt.

Poll: Gaat u kijken vanavond?

TAGS  I  Extra Time  I   Standard  I   RC Genk  I   Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024