Kompany: "Er staat geen limiet op"

Kompany:
Maandag 19 maart 2018 - 15:01   I   door Redactie

Een hele tijd geleden werd Manchester City overgenomen. Vanaf dan werd de Engelse club in geen tijd een echte topclub in de Premier League. Wie er van bij het begin al bij was, was Vincent Kompany. De verdediger heeft zo al het een en ander meegemaakt.

"Vandaag zien we de eerste jaren van men wellicht voor ogen had met de club", aldus Kompany tegenover The National. "Ik was aanwezig bij het hele proces en dat geeft me heel veel voldoening. We hebben heel veel bloed, zweet en tranen in het hele proces gelaten."

"Ik ben heel blij dat mijn lichaam en mijn mentaliteit me hebben toegelaten om hier nog steeds te staan en te presteren en om te concurreren met deze jongens iedere dag. Ik beleef dit allemaal nog wat meer aangezien ik tien jaar op de club ben natuurlijk. Als men hier het vuur kan aanhouden en de honger om te verbeteren blijft, dan staat er geen limiet op hoe goed deze club kan worden."

Man City pakt dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid de titel. Ook in de Champions League is het nog in de running voor de hoofdprijs. City krijgt bovendien erg veel lof voor het voetbal dat het op de mat brengt. Daar heeft coach Pep Guardiola ook een groot aandeel in.

Poll: Is Manchester City momenteel de beste club in Europa?

TAGS  I  Manchester City  I   Kompany

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024