KV Mechelen-voorzitter Timmermans krijgt opvallende nieuwe functie

KV Mechelen-voorzitter Timmermans krijgt opvallende nieuwe functie
Maandag 19 maart 2018 - 17:15   I  

Roger Vanden Stock heeft afscheid genomen als voorzitter van Anderlecht. Bijna vier maanden na de overname van Marc Coucke gaf hij de fakkel officieel door. Niet alleen van Anderlecht nam Vanden Stock afscheid, maar ook van de Pro League. Daar stopte hij ook als voorzitter, waardoor ook voor de Pro League een nieuwe voorzitter moest gevonden worden.

Het werd een zoektocht, maar uiteindelijk is er toch een (tijdelijke) nieuwe voorzitter gevonden. KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans zal tijdelijk de vergaderingen van de Raad van Bestuur voorzitten. Binnenkort zal dan gestemd worden om een nieuwe voorzitter te verkiezen. Die verkiezingen zullen plaatsvinden in juni.

In de Algemene vergadering van de Pro League vervangt Peter Croonen namens Racing Genk Patrick Janssens. Luc Devroe wordt vervangen door Patrick Orlans als vertegenwoordiger van KV Oostende. Dat schrijft Het Nieuwsblad nog.

Terugkeer naar 1A

Naast zijn werk als voorzitter van KV Mechelen heeft hij er nu dus een nieuwe functie bij. Na de degradatie was Timmermans trouwens erg strijdvaardig. Als het van hem afhangt zien we KV Mechelen binnen twee seizoenen al terug in 1A.

"Gisteren lagen we even K.O. tegen de grasmat. Maar wij gaan snel weer werk maken van een terugkeer naar 1A. We zijn er vandaag al mee gestart. Hoe plannen we de komende weken? Hoe bereiden we het tussenseizoen voor? Er liggen scenario’s klaar, die gaan we nu bespreken en vastleggen.” Dat vertelde de voorzitter daags na de degradatie.

Poll: Zal hij dat goed doen?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Pro League  I   Anderlecht  I   Vanden Stock

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024