Opmerkelijke terugkeer in de maak voor Roef: 'Zien toekomst in hem'

Opmerkelijke terugkeer in de maak voor Roef: 'Zien toekomst in hem'
Dinsdag 20 maart 2018 - 07:22   I  

RSC Anderlecht verhuurt Davy Roef tot het einde van het seizoen aan Waasland-Beveren. Bij de Wase club is Roef eerste doelman, maar het is tot op heden nog niet duidelijk waar zijn toekomst ligt.

Aanvankelijk leek Anderlecht de 22-jarige goalie nog een seizoen langer bij Waasland-Beveren te stallen. Dat kwamen beide ploegen overeen toen ze de transfer van Ryota Morioka afhandelden. De bal ligt evenwel in het kamp van Roef zelf, die tot het einde van de maand heeft gekregen om een beslissing te nemen.

Roef zou een verlengd verblijf bij Waasland-Beveren genegen zijn, maar hij heeft ook andere opties. Zo meldt Het Nieuwsblad dat Deportivo La Coruna Roef graag terug wil. Onze landgenoot vertoefde vorig seizoen een half jaar bij de club. Omwille van financiële redenen kon Deportivo Roef niet langer houden, maar nu zou het wél een inspanning willen en kunnen doen voor de keeper.

Momenteel is de Spanjaard Rubén (vorig seizoen een half jaar bij paars-wit, nvdr.) eerste doelman bij Depor, maar de clubleiding zou meer potentieel zien in Roef. Mocht Roef voor een terugkeer naar Spanje kiezen, zou dat best opmerkelijk zijn. Al lijkt veel ook af te hangen van de sportieve prestaties van Deportivo, dat momenteel op een degradatieplaats kampeert.

Poll: Wat moet Roef doen?

TAGS  I  Roef  I   Waasland-Beveren  I   Anderlecht  I   Deportivo

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024