Breuk tussen Kortrijk en De Boeck in de maak: ‘Weinig respectvol’

Breuk tussen Kortrijk en De Boeck in de maak: ‘Weinig respectvol’
Dinsdag 20 maart 2018 - 09:00   I  

Glen De Boeck leverde dit seizoen prima werk bij KV Kortrijk. Sinds de Belgische oefenmeester het roer overnam van zijn Griekse voorganger Yannis Anastasiou, fleurde KVK helemaal op. Toch staat het nog steeds niet vast dat De Boeck ook volgend seizoen in het Guldensporenstadion zal werken.

Het parcours dat Kortrijk onder De Boeck aflegde, mag nochtans gezien wroden. KVK sneuvelde pas in de halve finales van de Beker van België en streed tot de laatste speeldag van de reguliere competitie mee om een plaats in play-off 1. Dat dé man achter dat succes dan een beter contract wil, is niet onlogisch.

En het is daar dat het schoentje knelt. Club en trainer onderhandelen nu al een tijdje over een nieuwe overeenkomst, maar zitten allesbehalve op dezelfde golflengte. Volgens Het Laatste Nieuws had er gisteren (maandag, nvdr.) witte rook moeten zijn, maar uiteindelijk viel er geen beslissing.

'Weinig respectvol'

De Boeck en Kortrijk zijn geen stap verder geraakt tijdens een nieuw onderhoud. Kortrijk houdt vast aan het eerder gemaakte voorstel, maar dat zou De Boeck dan weer ‘weinig respectvol’ vinden. Ondanks de aanslepende onderhandelingen en het feit dat het water tussen beide partijen diep is, hoopt Kortrijk ten laatste woensdag een akkoord te bereiken met zijn huidige coach.

Poll: Zal De Boeck trainer van Kortrijk blijven?

TAGS  I  De Boeck  I   KV Kortrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024