'Anderlecht strijkt miljoenen op dankzij... Stanciu'

'Anderlecht strijkt miljoenen op dankzij... Stanciu'
Dinsdag 20 maart 2018 - 10:00   I  

RSC Anderlecht ontdeed zich tijdens de vorige transferperiode van de geflopte Nicolae Stanciu. Sparta Praag nam de Roemeense middenvelder over en in Tsjechië lijkt Stanciu nu wel herboren. En dat is mogelijk goed nieuws voor… Anderlecht.

Volgens Het Laatste Nieuws bedong manager Herman Van Holsbeeck immers 15 procent op het totaalbedrag van Stanciu’s volgende transfer. Bovendien strijkt Anderlecht ook één miljoen euro op als Sparta Praag, momenteel vijfde in de stand, zich weet te plaatsten voor de Champions League. Paars-wit, dat in eerste instantie 3,75 miljoen verdiende aan de uitgaande transfer van Stanciu, hoort de kassa dus al rinkelen.

Volgens Anamaria Prodan, de manager van Stanciu, is het overigens niet onlogisch dat de speler opnieuw boven water komt. “Nicolae is simpelweg een gewéldige speler. Alleen miste hij in België vertrouwen. Hij kreeg geen kans en niemand sprak met hem. Zo is het wel heel moeilijk”, zegt de vrouw in de krant.

“Als Nico zich goed voelt, zie je dat meteen aan zijn spel. Anderlecht zal zijn broek niet scheuren aan Nicolae", gaat Prodan verder. "Maar mocht de club een béétje in Nico's welzijn geïnvesteerd hebben, dan had het hem voor 30 miljoen kunnen verkopen in plaats van voor vijf. (grijnst) Dat Anderlecht díe rekening maar eens maakt.”

Poll: Had Stanciu meer kansen moeten krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Stanciu  I   Anderlecht  I   Sparta Praag

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024