'Matej Mitrovic heeft opvallende boodschap voor Club Brugge'

'Matej Mitrovic heeft opvallende boodschap voor Club Brugge'
Dinsdag 20 maart 2018 - 14:40   I  

Bij de technische staf en de spelers van Club Brugge ligt de focus op dit moment op het binnenhalen van de titel – de tweede in drie seizoenen tijd. Ivan Leko en zijn manschappen bereiden zich in alle rust voor op de start van de play-offs, maar Vincent Mannaert en co zijn ondertussen ook al met enkele transferzaken bezig.

Zo zijn er alvast enkele inkomende transfers op til in het Jan Breydelstadion. Club Brugge huurt enkele spelers tot het einde van het seizoen, en het is goed mogelijk dat het die in het tussenseizoen definitief aan zich bindt. Zo is de kans bijvoorbeeld reëel dat blauw-zwart doelman Kenneth Vermeer overneemt van Feyenoord. Hoeveel de aankoopoptie bedraagt werd niet gecommuniceerd, maar Mannaert en co overwegen om ze te lichten.

Verder is er ook nog Matej Mitrovic. De 24-jarige Kroaat wordt nog tot het einde van het seizoen gehuurd van de Turkse topclub Besiktas. De stevige verdediger maakte de voorbije weken een goede indruk en voelt zich duidelijk steeds beter in zijn sas in het systeem met drie verdedigers.

"Brugge is beter"

In een gesprek met Club TV had de Kroaat het over zijn verblijf in Brugge en de verdediger is er alvast positief over. "In Istanbul was er veel verkeer en was het erg druk. Iedereen was altijd gehaast. Hier is het mooi, rustig en goed leven. Het is een oude stad, maar ik vind het hier leuker", aldus Mitrovic.

Het lijkt er dus op dat Brugge hem nu al gecharmeerd heeft. Alvast een extra troef, want binnenkort kan Club Brugge zijn aankoopoptie lichten. De Kroaat zelf lijkt dat alvast te zien zitten.

4,5 miljoen euro voor Mitrovic

Er werd in het huurcontract van Mitrovic een aankoopoptie opgenomen, maar die is niet mals. Als Club Brugge de Kroatische verdediger straks definitief aan zich wil binden, moet het zomaar eventjes 4,5 miljoen euro ophoesten. Toch is het realistisch dat de Bruggelingen dat bedrag overmaken op de bankrekening van Besiktas.

Poll: Moet Club de Kroaat definitief overnemen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Mitrovic

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024