DONE DEAL: Raman verlaat Standard en realiseert nu al fraaie transfer

DONE DEAL: Raman verlaat Standard en realiseert nu al fraaie transfer
Dinsdag 20 maart 2018 - 16:16   I  

Benito Raman is niet langer een speler van Standard. Dinsdagnamiddag maakte de Duitse tweedeklasser Fortuna Düsseldorf bekend dat het de Belgische aanvaller definitief overneemt van 'De Rouches'. Raman zette bij Düsseldorf zijn handtekening onder een contract tot medio 2022.

Düsseldorf huurde Raman al sinds het begin van dit seizoen van Standard. In de Tweede Bundesliga wierp de ex-speler van AA Gent zich al snel op tot een vaste waarde en lieten ook de goede prestaties niet lang op zich wachten. De 23-jarige Raman stond in de competitie tot dusver zestien keer aan de aftrap en vond negen keer de weg naar doel.

Bij Düsseldorf zijn ze zeer te spreken over de prestaties van Raman en daarom besliste het bestuur om de aankoopoptie in het huurcontract te lichten. De Belgische aanvaller zette zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2022.

Als alles volgens plan verloopt, dan speelt Raman volgend seizoen met Düsseldorf in de Bundesliga. Met nog zeven wedstrijden voor de boeg telt leider Düsseldorf immers zeven punten meer dan eerste achtervolger FC Nürnberg.

Poll: Gaat Raman het ook maken in de Bundesliga?

TAGS  I  Raman  I   Standard  I   Düsseldorf

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024