Kaka krijgt 'End of Era-kaart' op FIFA 18, maar er is iets grondig mis mee

Kaka krijgt 'End of Era-kaart' op FIFA 18, maar er is iets grondig mis mee
Dinsdag 20 maart 2018 - 18:46   I  

De Braziliaan Kaka hield het een tijdje geleden voor bekeken als profvoetballer. Na het voorbije seizoen in de Amerikaanse Major League Soccer hing de middenvelder zijn schoenen aan de haak. Het inspireerde EA Sports om een 'End of Era-kaart' van Kaka te maken. Maar of die kaart ook een succes wordt, is maar zeer de vraag...

Zo ontdekten fervente FIFA-gamers al snel dat er iets grondig mis is met het kaartje, dat nochtans een algemene rating van 92 (!) kreeg. De speciale versie is logischerwijze fantastisch in schieten, passen en dribbelen en is op de koop toe ook nog eens snel.

Maar één eigenschap springt in het oog als je het vergrootglas er even bij haalt. Zo kreeg Kaka amper 55 voor uithoudingsvermogen. Dat betekent ook meteen dat de Braziliaan problemen heeft om op FIFA 18 negentig minuten aan een stuk zijn niveau te halen. Kaka houdt geen volledige wedstrijd vol en dat zorgde al snel voor frustraties bij gamers die de middenvelder graag aan hun team wilden toevoegen.

En geef nu toe: als je als EA Sports zijnde een speciaal kaartje lanceert van de Kaka in zijn hoogdagen, dan moet dat uithoudingsvermogen toch gewoon omhoog? De Braziliaan stond niet alleen omwille van zijn technische bagage bekend, maar beschikte destijds ook over heel wat loopvermogen. "Fix it, EA Sports!"

Poll: Moet het uithoudingsvermogen van Kaka omhoog?

TAGS  I  FIFA 18  I   Kaka  I   Ultimate Team  I   EA Sports

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023