DONE DEAL: Antwerp gaat shoppen bij club uit Bundesliga

DONE DEAL: Antwerp gaat shoppen bij club uit Bundesliga
Dinsdag 20 maart 2018 - 19:04   I  

De spelers van Antwerp zitten momenteel in Spanje, waar ze met Bölöni voorbereidingen treffen voor de start van play-off 2. Antwerp kan nog steeds Europees voetbal afdwingen via die play-off 2 en er staat ook nog een spannende derby tegen Beerschot Wilrijk op het programma. Reden genoeg dus om nog een laatste keer te knallen.

Toch zijn ze bij Antwerp al bezig met de voorbereidingen van volgend seizoen. Na lange afwezigheid speelde Antwerp goed mee op het hoogste niveau, al haalde het wel net play-off 1 niet. Een domper, al keek D'Onofrio onlangs wel nog erg tevreden terug op het seizoen van Antwerp.

“Kijk, alles wat we tot nu toe hebben gepresteerd is onverwacht, onverhoopt zelfs. We spelen tot de laatste speeldag van de reguliere competitie mee voor Play-Off 1. Dat had niemand durven dromen, dus we moeten daar ook gelukkig mee zijn. Ik ben daar gelukkig mee. Het zou fantastisch zijn om zondag mooi af te sluiten. En deelnemen aan Play-Off 1 zou een uitzonderlijk knappe prestatie zijn. Maar ik wil toch benadrukken dat wanneer het niet zou lukken, het nog steeds een fantastisch seizoen geweest is", aldus D'Onofrio vlak voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie.

Yatabaré blijft bij de club

Dit seizoen kon Antwerp ook rekenen op een sterke Yatabaré. De 29-jarige Malinees speelde op huurbasis bij Antwerp en kwam in totaal 22 keer in actie. Daarmee werd er volgens Het Laatste Nieuws meteen aankoopoptie geactiveerd. Antwerp zal dus ook volgend seizoen nog kunnen genieten van Yatabaré.

De middenvelder speelde eerder onder meer voor Caen, AS Monaco, Bastia, Olympiakos Piraeus en Guingamp. In 2015 speelde hij ook even voor Standard. Sinds januari 2016 was Yatabaré bij Werder actief, maar dat werd allerminst een succes waardoor hij op uitleenbasis vertrok naar Antwerp.

Poll: Goede transfer van Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I   Werder Bremen  I   Yatabaré

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024