'Ronaldo verrast vriend en vijand en denkt aan wel erg opvallende transfer'

'Ronaldo verrast vriend en vijand en denkt aan wel erg opvallende transfer'
Dinsdag 20 maart 2018 - 19:45   I  

Cristiano Ronaldo is inmiddels 33, maar versleten is hij nog lang niet. De Portugees is nog steeds van vitaal belang voor Real Madrid en dat weet hij zelf maar al te goed. Toch denkt Ronaldo ook al aan de volgende stap in zijn carrière.

En die volgende stap zou hem wel eens naar China kunnen leiden. Toch als we de ex-bondscoach van Portugal, Luiz Felipe Scolari, mogen geloven. Beide heren hebben nog steeds een nauwe band en de Braziliaanse coach was aan de slag in China, bij Guangzhou Evergrande.

En Scolari zou er ook in geslaagd zijn om Ronaldo warm te maken voor een Chinees avontuur. De reden is eenvoudig. Ronaldo is niet alleen een voetballer, maar ook een merk. Hij verkoopt zichzelf en zijn producten en de Chinese markt is een zeer interessante markt voor Ronaldo.

Een kans die hij moet grijpen

“Wie de kans krijgt om naar China te gaan, moet dat absoluut doen”, betoogde Scolari, die als oud-bondscoach van Portugal een goede band met Ronaldo heeft opgebouwd. “Dat heb ik ook tegen hem gezegd. Hij heeft me er al een paar keer naar gevraagd. Ik heb hem veel informatie gegeven. Ronaldo is niet alleen een voetballer, hij is ook een merk en zelfs een industrie. En China is het grootste land ter wereld als je naar het aantal inwoners kijkt. Dus reden genoeg voor Ronaldo om uiteindelijk ook naar China te gaan", aldus Scolari volgens Het Laatste Nieuws.

PSG, Man United?

Er zou bovendien een kink in de kabel zitten tussen Ronaldo en Real Madrid. Ronaldo zou het nu hard willen spelen. De aanvaller zou tegenover Pérez duidelijke taal gesproken hebben: "Of je verhoogt mijn salaris (van 25 miljoen euro per jaar), of ik zoek mijn heil elders." Ronaldo werd in het verleden al vaak gelinkt aan een terugkeer naar Manchester United. Ook Paris Saint-Germain zou wel wat zien in een samenwerking met de Portugees.

Poll: Zou China interessant zijn voor Ronaldo?

TAGS  I  Real Madrid  I   Ronaldo

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024