Antwerp hakt knoop door over toekomst van trainer Laszlo Bölöni

Antwerp hakt knoop door over toekomst van trainer Laszlo Bölöni
Dinsdag 20 maart 2018 - 20:09   I  

De spelers van Antwerp zitten momenteel in Spanje, waar ze met Bölöni voorbereidingen treffen voor de start van play-off 2. Antwerp kan nog steeds Europees voetbal afdwingen via die play-off 2 en er staat ook nog een spannende derby tegen Beerschot Wilrijk op het programma. Reden genoeg dus om nog een laatste keer te knallen.

Het missen van play-off 1 was een teleurstelling, maar alles bij elkaar opgeteld heeft Antwerp er tot nog toe wel een mooi seizoen opzitten. Bölöni leek lange tijd op weg om met zijn jongens iets heel moois neer te zetten, maar uiteindelijk lukte dat dus niet.

Toch blijft Antwerp vertrouwen hebben in de Roemeen en daarom heeft de club vandaag nadrukkelijk meegedeeld dat de Roemeen gewoon ook volgend seizoen nog coach zal zijn van Antwerp. De club deed dat omdat er meer en meer geruchten de kop op staken dat Antwerp een nieuwe trainer zou zoeken. Niets van aan dus. “Wij gaan verder met Laszlo Bölöni”, aldus Antwerp volgens Het Laatste Nieuws.

Preud'homme werd genoemd

Een trainer die Bölöni had kunnen opvolgen was Michel Preud'homme. Die zou klaarstaan als Antwerp niet verder wou met Bölöni. "Nieuwe eend in de bijt is echter Antwerp FC. Stel dat de oudste club van het land, die nipt PO1 miste, niet doorgaat met Laszlo Bölöni, dan komt Preud'homme nadrukkelijk in beeld." Dat schreef Het Nieuwsblad deze ochtend nog.

Volgens de krant is zakenman Paul Gheysens alvast kapitaalkrachtig genoeg om Preud'homme naar De Bosuil te halen. "Antwerp-baas Paul Gheysens heeft het geld om hem te betalen. Luciano D'Onofrio, de man die de sportieve lijnen uitzet, werd samen met Preud'homme bij Standard landskampioen in 2008." Al blijft het natuurlijk altijd afwachten of MPH zin heeft in een avontuur met The Great Old.

 

Poll: Goed dat Antwerp verdergaat met Bölöni?

TAGS  I  Antwerp  I   Bölöni

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024