‘Club Brugge en Standard strijden om gewilde speler uit Jupiler Pro League’

‘Club Brugge en Standard strijden om gewilde speler uit Jupiler Pro League’
Woensdag 21 maart 2018 - 07:59   I  

Play-off 1 moet nog van start gaan en het seizoen is dus nog lang niet achter de rug. Toch maken heel wat clubs achter de schermen al werk van de volgende jaargang. Zo voeren Club Brugge en Standard al oorlog om één en dezelfde speler.

Volgens Sport/Voetbalmagazine heeft zowel Club Brugge als Standard zijn oog laten vallen op Youcef Attal. De 21-jarige rechterflankspeler wordt door KV Kortrijk tot het einde van het seizoen gehuurd van de Algerijnese club Paradou AC. KVK bemachtigde eveneens een aankoopoptie, maar zit nu met een dilemma.

Onder Glen De Boeck komt Attal maar sporadisch aan spelen toe. Het bestuur van Kortrijk gelooft in de jonge rechtsback met aanvallende impulsen, maar De Boeck lijkt niet meteen de grootste fan van Attal. Bij Kortrijk twijfelen ze dan ook wat ze moeten doen: de speler definitief vastleggen en het risico lopen dat De Boeck – als hij blijft – hem niet opstelt of de aankoopoptie niét lichten.

Het bestuur van De Kerels kan er ook voor kiezen om Attal definitief vast te leggen in de hoop hem komende zomer meteen met een flinke meerwaarde door te verkopen aan Club Brugge, Standard of een andere ploeg.

Poll: Bij welke club speelt Attal volgend seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard  I   KV Kortrijk  I   Attal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024