Yannick Ferrera verklapt: "Interesse van twee Belgische clubs"

Yannick Ferrera verklapt:
Woensdag 21 maart 2018 - 10:28   I  

Yannick Ferrera zit sinds zijn ontslag bij KV Mechelen zonder club. De 37-jarige oefenmeester gebruikte de voorbije maanden om zich te bezinnen, maar voor hetzelfde geld had hij alweer bij een andere eersteklasser kunnen zitten.

"Op 23 oktober, de dag van mijn ontslag bij KV Mechelen, heb ik het bestuur van Kortrijk ontmoet. Twee dagen later heb ik die mensen zelf gebeld om aan te geven dat het moment niet goed gekozen was om opnieuw ergens te beginnen. Ik had een break nodig, ik wilde mij verdiepen in nieuwe dingen", aldus Ferrera in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

Daar bleef het niet bij, want niet veel later werd Ferrera opnieuw gepolst. "Ik werd ook gecontacteerd door een andere Belgische club in de loop van de maand december, maar uit respect voor de coach die er nu zit, praat ik daar liever niet over."

Na passages bij Sporting Charleroi, STVV, Standard en KV Mechelen is het alvast uitkijken naar wie de nieuwe broodheer van Ferrera wordt. Zit hij op een dood spoor in België? "Ik weet het niet. Welke club zal nu nog voor de zomer een nieuwe coach willen? Belangrijk is dat een club die me contacteert, een ambitieus project een goede structuur heeft."

Poll: Verdient Ferrera snel een nieuwe kans bij een club in België?

TAGS  I  Ferrera  I   KV Mechelen  I   KV Kortrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024