Zeer belangrijk nieuws over toekomst van De Boeck

Zeer belangrijk nieuws over toekomst van De Boeck
Woensdag 21 maart 2018 - 11:06   I   door Redactie

Glen De Boeck heeft zijn aflopend contract bij KV Kortrijk nog steeds niet verlengd. Gisteravond heeft hij een tegenvoorstel gelanceerd op het aanbod van Kortrijk, dat de club drie weken geleden had uitgeschreven. Het huidige contract van De Boeck loopt na dit seizoen af.

Aanvankelijk leken beide partijen nog ver uit elkaar te liggen, maar volgens Het Laatste Nieuws is de kans intussen groot geworden dat beide partijen toch met elkaar zullen doorgaan. Dat is dus uitermate goed nieuws voor KVK, dat heel graag door wilde gaan met zijn succescoach. De Boeck nam tijdens het seizoen over van Yannis Anastasiou en loodste KVK van een degradatieplaats naar een bijna Play-off 1-ticket.

De discussie ging vooral over de invulling van de loonmassa. Kortrijk voorziet een duidelijk afgebakend budget waar het niet boven wil gaan, maar De Boeck kan wel schuiven met een aantal opties die hij zelf wil. Daar vond De Boeck zich dan weer niet meteen in terug. "Gisteren sprak de coach nog eens met zijn raadsman, waarna hij een tegenvoorstel aanreikte dat wellicht moet volstaan om tot een definitief akkoord te komen", aldus Het Laatste Nieuws.

Handtekeningen

De kans is groot dat vanmiddag al de handtekeningen worden gezet. Na de namiddagtraining zou hij naar het bureau van manager Mathias Leterme stappen, waar de nodige kribbels kunnen worden gezet. Zo kent de trainerssoap bij Kortrijk toch nog een happy end.

Poll: Ben jij blij dat De Boeck coach van Kortrijk blijft?

TAGS  I  De Boeck  I   Kortrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024