'Deze Belgische topclubs strijden straks om Van Crombrugge'

'Deze Belgische topclubs strijden straks om Van Crombrugge'
Woensdag 21 maart 2018 - 20:14   I  

Hendrik Van Crombrugge zal KAS Eupen in het tussenseizoen sowieso inruilen voor een nieuwe werkgever. De doelman wilde zich dit seizoen redden met zijn huidige club en is van plan om nu een stap hogerop te zetten. Heel wat Belgische topclubs houden de situatie van Van Crombrugge alvast nauwlettend in de gaten.

Eerder deze week lekte uit dat Van Crombrugge een nieuwe zaakwaarnemer onder de arm nam. De 25-jarige doelman ruilde Gunter Thiebaut in voor Eleven Management, het kantoor van Jacques Lichtenstein. Dat die Lichtenstein goede contacten onderhoudt met Marc Coucke en Luc Devroe, voedde onmiddellijk de geruchten omtrent een verhuis naar Anderlecht.

Club Brugge?

Maar toch is Anderlecht lang niet de enige Belgische topclub die wel wat ziet in Van Crombrugge. In januari dacht Club Brugge al eventjes aan de keeper, maar uiteindelijk opteerde de huidige competitieleider toen voor Vladimir Gabulov en Kenneth Vermeer. Aangezien eerstgenoemde niet kon overtuigen en de laatste gehuurd wordt, is het niet uitgesloten dat Club in de zomer opnieuw op zoek moet naar een doelman. En dan zal de piste Van Crombrugge sowieso overwogen worden.

Verder heerst er bij tal van clubs onzekerheid over de huidige doelman. Zo staat het nog lang niet vast dat Standard (Ochoa), Charleroi (Penneteau) en KRC Genk (Vukovic) volgend seizoen doorgaan met de man die momenteel onder de lat staat. Als zij op zoek gaan naar een nieuwe doelman zal Van Crombrugge zeer zeker overwogen worden.

Kalinic en Bolat dromen van stap hogerop

Tot slot zijn er nog enkele clubs die hun doelman kunnen verliezen omwille van diens goede prestaties. Gent-doelman Lovre Kalinic is graag gezien in de Premier League, terwijl Antwerp-doelman Sinan Bolat nog steeds droomt van een geslaagde passage bij een (Turkse) topclub. Ook Gent en Antwerp zouden, als ze hun doelman kwijtspelen, naar Van Crombrugge kunnen kijken. Aan interesse geen gebrek dus, Hendrik...

Poll: Voor welke club moet Van Crombrugge kiezen?

TAGS  I  Van Crombrugge  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   Standard  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Antwerp  I   Charleroi  I   Eupen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024