Barcelona heeft nieuws over de blessure van Vermaelen

Barcelona heeft nieuws over de blessure van Vermaelen
Woensdag 21 maart 2018 - 20:48   I  

Vorige week raakte bekend dat Thomas Vermaelen verstek moest geven voor het competitieduel tussen FC Barcelona en Athletic Bilbao. De verdediger sukkelde met een lichte blessure aan de voet en kon door een blauwe plek op de enkel niet in actie komen. Nu kwam Barcelona met een update over de blessure naar buiten.

Zo meldt Barça nu op zijn officiële webstek dat Vermaelen de groepstraining vandaag (woensdag, nvdr.) heeft kunnen hervatten. Dat wil zeggen dat onze landgenoot aan de beterhand is en volgende week dinsdag eventueel in actie kan komen tijdens de vriendschappelijke interland tussen België en Saudi-Arabië.

Roberto Martinez nam Vermaelen aanvankelijk op in zijn 28-koppige selectie, maar donderdag zal de bondscoach pas een definitieve beslissing nemen over de verdediger. Hij liet Vermaelen alvast enkele dagen langer in Spanje zodat die rustig verder kon revalideren bij zijn club. De Barça-speler zou alvast wat extra wedstrijdritme kunnen gebruiken, dus in dat opzicht zouden speelminuten tegen Saudi-Arabië welgekomen zijn.

Poll: Moet Vermaelen volgende week spelen tegen Saudi-Arabië?

TAGS  I  Vermaelen  I   Barcelona  I   Martinez

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024