'Deze twee Belgische topclubs gaan vol voor Limbombe'

'Deze twee Belgische topclubs gaan vol voor Limbombe'
Donderdag 22 maart 2018 - 06:15   I  

Anthony Limbombe werd vorige week voor het eerst opgeroepen voor de Rode Duivels en mogelijk maakt hij volgende dinsdag tegen Saudi-Arabië meteen zijn debuut. Anthony is evenwel niet de enige Limbombe die het goed doet. Ook Stallone Limbombe is aan een goed seizoen bezig.

De flankaanvaller van Royal Antwerp FC kende een seizoen met ups en downs, maar een tijdelijke terugzetting naar de B-kern eerder dit seizoen lijkt hem definitief wakker geschoten te hebben. Ondertussen is Stallone een vaste waarde bij The Great Old en heeft hij al enkele sterke prestaties op de mat gelegd.

Limbombe is aan het einde van dit seizoen einde contract bij Antwerp, en dat maakt van hem een erg interessante speler. Volgens Het Nieuwsblad liggen AA Gent en KRC Genk, nota bene twee ex-clubs van Stallone, op de loer om de vleugelspeler binnen te halen. Bij Genk zou Limbombe als vervanger van Buffel en/of Ndongala dienen. Rond die twee spelers is nog geen duidelijkheid voor volgend seizoen. Opmerkelijk: Bryan (16), de jongste Limbombe-broer, speelt al bij Genk.

Bij AA Gent zien ze in Limbombe dan weer de ideale speler om een eventueel vertrek van Moses Simon op te vangen.

Poll: Is Stallone klaar voor een topclub?

TAGS  I  Limbombe  I   Antwerp  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024