De Bruyne geeft Martinez raad: "Neem hém altijd mee naar WK"

De Bruyne geeft Martinez raad:
Donderdag 22 maart 2018 - 09:04   I  

In mei moet Roberto Martinez een 23-koppige spelerskern samenstellen voor het WK. Twintig veldspelers en drie doelmannen zullen straks bij de gelukkigen zijn. Als het van Kevin De Bruyne, één van onze sterspelers, afhangt moet Radja Nainggolan altijd van de partij zijn.

"Ik heb gelezen dat er polemieken zijn, maar ik hou me niet bezig met wat iemand anders in zijn privéleven doet", zegt De Bruyne in Het Nieuwsblad over Nainggolan. "Ik vind het alleen jammer dat er altijd commentaar is. Radja is ­iemand die heel eerlijk is. Soms misschien te eerlijk, waardoor hij zichzelf in moeilijkheden brengt. Maar ik neem Radja altijd mee naar het WK", benadrukt de speler van Manchester City.

Voorlopig ligt de focus nog op prijzen pakken met Manchester City, maar vanaf mei gaat De Bruyne vol voor het hoogst haalbare: de wereldtitel. “Je kan alleen maar de hoofdprijs winnen als je naar de hoofdprijs streeft. Verschillende spelers zijn al ouder dan 30. Voor hen is het nu het moment om te oogsten. Als je kijkt naar kwaliteit is dit de beste ­Belgische ploeg uit de geschiedenis.”

Tot op heden geraakte deze ploeg nog niet verder dan een kwartfinale op een groot toernooi. Hoe komt dat? “We moeten de rangen sluiten. En dan bedoel ik niet alleen de spelers. Ik bedoel de staf, de supporters, de pers, iedereen die ons volgt. We willen toch allemaal dat België wint?”, besluit De Bruyne.

Poll: Moet Nainggolan mee naar het WK?

TAGS  I  Martinez  I   De Bruyne  I   Rode Duivels  I   Nainggolan

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024