Opmerkelijke dubbelslag: 'Gent haalt deze twee uitblinkers uit JPL binnen'

Opmerkelijke dubbelslag: 'Gent haalt deze twee uitblinkers uit JPL binnen'
Donderdag 22 maart 2018 - 09:49   I  

Onder leiding van trainer Yves Vanderhaeghe zette AA Gent de voorbije maanden een straffe remonte in. De club uit de Arteveldestad ruilde een plek in de grijze middenmoot in voor een play-off 1-ticket. Gent heeft opnieuw ambitie, en dat blijkt ook uit de transferplannen van de club.

Zo zijn De Buffalo’s namelijk van plan om in het tussenseizoen een opmerkelijke dubbelslag te slaan op de transfermarkt. In dit artikel kon u al lezen dat Gent een oogje heeft op Stallone Limbombe, die na afloop van deze voetbaljaargang einde contract is bij Royal Antwerp FC. Gent wil de strijd aangaan met KRC Genk, dat ook naar de oudere broer van Club Brugge-speler Anthony lonkt.

Maar dat is niet alles. Volgens Het Nieuwsblad heeft Yves Vanderhaeghe ook zijn zinnen gezet op… Peter Olayinka. Gent verhuurt de Nigeriaanse vleugelaanvaller dit seizoen aan Zulte Waregem. In het Regenboogstadion deed Olayinka het vooral aan het begin van het seizoen uitstekend, en dat is ook Gent opgevallen.

Onder Hein Vanhaezebrouck kreeg Olayinka nooit een eerlijke kans, iets wat manager Michel Louwagie en voorzitter Ivan De Witte ten zeerste betreuren. Nu Vanderhaeghe aan het roer staat bij De Buffalo’s, mag Olayinka ervan uitgaan dat hij volgend seizoen wél een echte kans zal krijgen bij zijn moederclub.

Simon wil weg

Bij Gent hopen ze zich met de komst van Limbombe en de terugkeer van Olayinka voldoende te wapenen tegen een vertrek van Moses Simon. De Nigeriaanse dribbelkont zou in het tussenseizoen graag een stap vooruit willen zetten.

Poll: Wie zie jij het liefst naar Gent gaan?

TAGS  I  Simon  I   AA Gent  I   Limbombe  I   Antwerp  I   Olayinka  I   Zulte Waregem  I   Vanderhaeghe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024