Vormt Batshuayi binnenkort een spitsenduo met deze pijlsnelle spits?

Vormt Batshuayi binnenkort een spitsenduo met deze pijlsnelle spits?
Donderdag 22 maart 2018 - 11:21   I  

Michy Batshuayi heeft indruk gemaakt in Duitsland. Dortmund zal er alles aan doen om de Rode Duivel definitief naar Duitsland te halen, want hij blijkt nu al van goudwaarde te zijn. Dit weekend was hij nog goed voor de winnende treffer tegen Hannover 96. Met een heerlijke deviatie bracht hij Dortmund op voorsprong, het bleef nadien ook 1-0.

Binnenkort krijgt Batshuayi (heel) misschien zelfs gezelschap van een wel erg opvallende naam. Niemand minder dan Usain Bolt komt vrijdag meetrainen met Dortmund. Het is trouwens een open training, dus fans kunnen meteen komen meegenieten van het debuut van de snelle Jamaicaan.

Bolt heeft in het verleden aangegeven een voetbalcarrière te ambiëren na zijn erg succesvolle atletiekcarrière. Toch lijkt dit eerder een commerciële stunt van zowel Dortmund als Bolt. De kans dat we Batshuayi en Bolt binnenkort dan samen in de spits zien lopen is bijzonder klein.

Liefde voor de bal

De Jamaicaanse topsprinter, goed voor acht olympische medailles en elf wereldtitels, hing in de zomer van 2017 zijn spikes aan de wilgen. Nu is het voor Bolt tijd om zijn voetbalschoenen uit de kast te halen. Het is geweten dat de atleet een enorme voetballiefhebber is en in het verleden speelde hij al eens een wedstrijd mee met de Franse amateurclub Saint-Jean-Beaulieu.

Poll: Ziet u Bolt nog een succesvolle voetbalcarrière uitbouwen?

TAGS  I  Bolt  I   Batshuayi  I   Dortmund

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024