DONE DEAL: Van Wijk blijft KV Mechelen trouw: "Dat gaf de doorslag"

DONE DEAL: Van Wijk blijft KV Mechelen trouw:
Donderdag 22 maart 2018 - 13:01   I  

KV Mechelen tuimelde op de allerlaatste speeldag van de reguliere competitie uit de Jupiler Pro League. Een degradatie die vanzelfsprekend ontzettend hard aankwam Achter de Kazerne. Trainer Dennis van Wijk twijfelde openlijk over zijn verdere toekomst bij Mechelen én die als trainer. Nu hebben Mechelen en van Wijk een beslissing genomen over hun verdere samenwerking.

Zowel trainer als club zijn overeen gekomen om nog een jaar verder door te gaan. KV Mechelen behoudt zo het vertrouwen in Van WIjk, die wel goed werk leverde maar de degradatie niet kon vermijden. Ook assistent Frederik Vanderbiest blijft bij Mechelen. Dat liet de club zelf weten via de website.

Dennis Van Wijk kwam tot een akkoord met KV Mechelen om ook volgend seizoen de A-kern te leiden. Van Wijk is sinds eind januari aan de slag bij Malinwa en krijgt nu de kans om Malinwa meteen weer naar de hoogste divisie te brengen.

"Nieuwe project boeit me enorm"

Van Wijk heeft ook al kort gereageerd op zijn contractverlenging. Even leek hij te twijfelen over zijn toekomst bij KV Mechelen en zijn toekomst als trainer in het algemeen. Nu lijkt hij toch bijzonder gemotiveerd om dit tot een succesverhaal te brengen.

“Ik heb goede gesprekken gehad met de clubleiding. Het nieuwe project van KV Mechelen boeit me enorm. Daar wil ik graag aan meewerken. Dit is een heel mooie club", aldus Van Wijk in een eerste korte reactie op de website van KV Mechelen.

 

Poll: Kan Van Wijk KV Mechelen volgend seizoen al terugbrengen naar 1A?

TAGS  I  Van WIjk  I   KV Mechelen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024