Kompany hard voor KBVB: "Heb eens goed gelachen"

Kompany hard voor KBVB:
Donderdag 22 maart 2018 - 14:46   I  

Zoals voor elk groot tornooi zal ook voor het komende WK een supporterslied voor de Rode Duivels uitgebracht. Deze keer was die eer weggelegd voor de Brusselse artiest Damso. Die keuze maakte echter heel wat reacties los.

Zo zouden zijn eerdere teksten erg vrouwonvriendelijk zijn geweest, waardoor veel mensen het dan ook erg vonden dat net zo een artiest een lied mocht maken voor de Rode Duivels. De Belg met Congolese roots kwam zo in het oog van een mediastorm terecht, die er uiteindelijk voor zorgde dat de Bond de samenwerking met Damso stopzette.

Reactie Damso

Damso weigerde om zijn verontschuldigingen aan te bieden. "Deze promo is exact wat ik nodig had voor mijn nieuwe album", reageerde de rapper ironisch. "Ik weet niet wat zeggen, ik vind geen woorden... dit is ongelooflijk sympathiek", schrijft Damso. "Ik kus jullie innig op de plaats waar het deugd doet. Jullie graag geziene Damso."

Kompany: "Ik moest lachen"

Zoals altijd heeft ook Vincent Kompany een mening. Hij is niet echt mals voor de KBVB, die volgens hem de heisa hadden moeten zien aankomen. Het is volgens hem niet meer dan logisch dat er tal van negatieve reacties zijn binnengekomen.

"Ik heb goed gelachen met de hele situatie, typisch Belgisch. Dit was toch te voorzien dat hier een polemiek over zou ontstaan. Regel één voor mij is dat ik toch naar die liedjes moet kunnen luisteren met mijn pa, ma, grootouders en kinderen. Dat had de KBVB toch kunnen weten dat er hier discussie rond zou ontstaan. Dit hadden ze beter moeten inschatten."

Poll: Heeft Kompany gelijk?

TAGS  I  Kompany  I   Damso  I   Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024