“Vanhaezebrouck zei dat zijn hele verdediging schrik van me had. Mooi, hé”

“Vanhaezebrouck zei dat zijn hele verdediging schrik van me had. Mooi, hé”
Donderdag 22 maart 2018 - 16:15   I  

Als de hele achterhoede van RSC Anderlecht onder de indruk is van je kwaliteiten, dan wil dat zeggen dat je iets in je mars hebt. Stallone Limbombe, de flankaanvaller van Royal Antwerp FC is zich daarvan bewust. "Sinds ik in eerste klasse speel, zie ik niet veel jongens die hebben wat ik heb", aldus Limbombe.

Aan zelfvertrouwen zal het Stallone nooit ontbreken. “Sinds ik in eerste klasse speel, zie ik niet veel jongens die hebben wat ik heb”, zegt de flankaanvaller in Het Nieuwsblad. “Flankspelers die op snelheid hun man voorbij kunnen zijn zeldzaam. Bij Club zijn er geen. (lacht) Grapje, er is Anthony. Voorts Edmilson bij Standard, Trossard bij Genk en Simon en Kalu bij Gent. Dat is het.”

In Het Laatste Nieuws gaat Limbombe – met een knipoog weliswaar – nog een stapje verder. “Ik ben zeldzaam, hè. (lacht) Ik ken de Belgische competitie nu een beetje en ik zie niet veel spelers die hebben wat ik heb. Echte flankspelers die een man voorbij kunnen, zie je niet meer veel."

Vanhaezebrouck zei dat zijn hele verdediging schrik van me had”

De man die straks einde contract is bij Antwerp, maakte dit seizoen al meermaals indruk. Ook tegen Anderlecht. “Mijn wedstrijd tegen Anderlecht bleef me het meest bij. Vanhaezebrouck zei dat zijn hele verdediging schrik van me had. Dat is mooi, maar ik laat me niet paaien. Ik weet best dat iedereen dat weer snel vergeet als ik twee of drie mindere wedstrijden speel.”

Je kan er niet naast kijken dat de oudere broer van Anthony een klik heeft gemaakt, maar zelf weigert hij dat te bevestigen. “Ik heb de laatste weken, maanden een aantal dingen rechtgezet. Ik heb geen klik gemaakt of ik ben niet veranderd. Veel mensen zeggen dat, maar dat is niet zo. Het is gewoon het vertrouwen van de trainer en misschien ben ik iets doelgerichter en efficiënter nu."

Poll: Kan Stallone Limbombe mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Limbombe  I   Antwerp  I   Vanhaezebrouck  I   Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024