De Bruyne neemt opmerkelijke beslissing over vrouw Michèle en zoontje Mason

De Bruyne neemt opmerkelijke beslissing over vrouw Michèle en zoontje Mason
Donderdag 22 maart 2018 - 17:28   I  

Kevin De Bruyne ligt met Manchester City op koers om de Engelse landstitel binnen te halen, maar vanaf eind mei ligt de focus voor de volled honderd procent op het wereldkampioenschap in Rusland. In aanloop naar het WK van komende zomer nam De Bruyne nu al een opmerkelijke beslissing.

Zo is het niet de bedoeling dat vrouwlief Michèle en zoontje Mason Milian (2) De Bruyne achterna reizen. “Ik denk het niet. Mijn zoon is twee jaar. Wat kan die gaan doen in ­Rusland? Misschien komt mijn vrouw een keer op en af voor een wedstrijd”, vertelt De Bruyne in Het Nieuwsblad.

Dat de supporters van de nationale ploeg niet bepaald warm lopen voor een WK in Rusland, begrijpt De Bruyne ook. "Dat heb ik gehoord. Maar dat is niet erg. In Brazilië waren ze ook niet met heel veel. Tegen Argentinië zat het stadion vol Argentijnen. En tegen de VS vol Amerikanen. Maar we hebben de Amerikanen toch verslagen."

"Rusland is geen land waar veel mensen graag naartoe reizen. Maar voor ons als spelers is het even leuk te weten dat er zoveel Belgen ons aanmoedigen vanuit ­België en daar feestjes vieren", benadrukt De Bruyne.

Ronaldo & Messi

Op dat WK kan De Bruyne zich straks meten met wereldsterren als Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Al is hij daar niet meteen mee bezig. "Het is onmogelijk me met hen te ver­gelijken. Onze ­posities zijn totaal verschillend. Ze staan veel hoger op het veld en scoren tien keer meer dan ik. Als ik er tien op een seizoen maak, scoren zij er honderd. Maar ik heb dan weer andere ­taken op het veld", besluit de Rode Duivel.

Poll: Ga jij afreizen naar Rusland?

TAGS  I  De Bruyne  I   Rode Duivels  I   Manchester City

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024