Alexis De Sart scoort, maar gaat pijnlijk de mist in bij viering (Video)

Donderdag 22 maart 2018 - 23:46   I

Vanavond stond de vriendschappelijke wedstrijd tussen de U21 van België en Nederland op het programma. Altijd een leuke wedstrijd wanneer beide landen het tegen elkaar opnemen. Oulare bracht in de eerste helft de Belgen op voorsprong, maar kort na de rust kon Nederland gelijk maken.

De Belgen liet het hoofd echter niet hangen en gingen op zoek naar een nieuwe voorsprong. Die kwam er via invaller Dion Cools (Club Brugge), die de bal netjes door de benen van de doelman in doel schoof. Nadien liepen de Belgen zelfs nog verder uit. Julian N'Goy en Alexis De Sart zorgden voor de zware 4-1 einduitslag.

Na zijn doelpunt wilde De Sart dat uiteraard vieren, maar de jonge speler van STVV was even vergeten dat het veld niet echt nat was. Hij bleef dan ook pijnlijk steken in het droge veld, wat wel voor een hilarisch beeld zorgde.

Poll: Is de volgende generatie al klaar voor het grote werk?