‘Cercle Brugge plukt meteen deze twee grote namen weg bij JPL-club’

‘Cercle Brugge plukt meteen deze twee grote namen weg bij JPL-club’
Vrijdag 23 maart 2018 - 06:14   I  

Cercle Brugge verzekerde zich onlangs van een plaats in de Jupiler Pro League. Het klopte Beerschot Wilrijk in de finale van de Proximus League. Dat ‘De Vereniging’ ambitieus is, mag iedereen weten. Zo is Cercle van plan om meteen twee grote namen weg te halen bij… KV Oostende.

Het Nieuwsblad weet dat Cercle Brugge zijn zinnen heeft gezet op Franck Berrier (34) en Kevin Vandendriessche (28). De Twee Fransmannen van KVO staan op het verlanglijstje van de Bruggelingen – en van moederclub AS Monaco, dat Berrier en Vandendriessche goede aanwinsten vindt voor de promovendus.

Berrier lag dit seizoen al meermaals overhoop met de trainer en het bestuur van Oostende. In de Versluys Arena zullen ze dan ook niet moeilijk doen als Cercle Brugge straks aanklopt. In het geval van Vandendriessche liggen de kaarten ietwat anders. De middenvelder ligt nog tot medio 2021 onder contract bij KVO en zal ongetwijfeld geld in het laatje moeten brengen.

Cercle-baas Vitali kent Vandendriessche nog van zijn periode bij Moeskroen en heeft de speler hoog zitten. Dat de 28-jarige Fransman iets zal moeten kosten, is geen probleem. Cercle beschikt over voldoende financiële middelen om een correcte transfersom op te hoesten.

Poll: Kan Cercle Brugge meteen verrassen in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Berrier  I   KV Oostende  I   Vandendriessche  I   Cercle Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024