‘Zulte Waregem verrast en haalt smaakmaker uit Jupiler Pro League binnen’

‘Zulte Waregem verrast en haalt smaakmaker uit Jupiler Pro League binnen’
Vrijdag 23 maart 2018 - 06:50   I  

Zulte Waregem heeft tot dusver niet bepaald een geweldig seizoen achter de rug. De ploeg van Francky Dury begon hoopgevend aan de nieuwe voetbaljaargang, maar zakte vervolgens ineen als een pudding en moest op een gegeven moment zelfs tegen de degradatie vechten. Volgend moét het beter, en daar heeft de club versterking voor nodig.

Het bestuur van Essevee is achter de schermen dan ook al druk bezig met de vernieuwing van de huidige kern. Het Laatste Nieuws meldt dat de fusieclub zelfs al een nieuwe speler beet heeft. Zo maakt Waasland-Beveren-verdediger Erdin Demir straks de overstap naar het Regenboogstadion.

De 27-jarige linksachter is al enkele seizoenen een vaste waarde op de Freethiel, maar kiest nu dus voor een nieuwe uitdaging. Het contract van Demir loopt op het einde van dit seizoen af, en dus kan de Zweed transfervrij overstappen naar Zulte Waregem. De club hoeft dan ook geen transfersom op tafel te leggen.

Bij Zulte Waregem anticiperen ze met de komst van Demir op het vertrek van huidig linksachter Brian Hamalainen. Het contract van de Deense verdediger loopt straks eveneens af en hij kreeg geen nieuwe deal voorgeschoteld. Misschien moet Waasland-Beveren hem eens polsen?

Poll: Wie is de betere linksachter?

TAGS  I  Demir  I   Waasland-Beveren  I   Zulte Waregem  I   Hamalainen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024