'Charleroi-smaakmaker Benavente kan naar deze Belgische topclub'

'Charleroi-smaakmaker Benavente kan naar deze Belgische topclub'
Vrijdag 23 maart 2018 - 08:26   I  

Cristian Benavente speelt al een heel seizoen lang op een hoog niveau. De Peruviaanse aanvaller groeide bij Sporting Charleroi uit tot één van de beste spelers van de ploeg, en de kans is dan ook groot dat Benavente straks een transfer versiert. Eén Belgische topclub ligt alvast op vinkenslag.

Zo kan Benavente nog steeds rekenen op interesse van Anderlecht. Trainer Hein Vanhaezebrouck wilde de 23-jarige ex-speler van Real Madrid in januari al graag bij, maar toen kwam het niet tot een transfer. De nakende overname door Marc Coucke en de daaruit volgende moeizame transfermercato had daar alles mee te maken.

Toch hebben ze in het Constant Vanden Stockstadion de komst van Benavente nog niet opgegeven. De kans is groot dat Anderlecht in het tussenseizoen een nieuwe poging onderneemt om de smaakmaker van Charleroi binnen te halen. Benavente, dit seizoen goed voor acht competitiedoelpunten en drie assists, zou paars-wit uiteraard meer aanvallende opties kunnen bieden.

Benavente zou niet alleen op het verlanglijstje van Anderlecht, maar ook op dat van Club Brugge en AA Gent staan. Alleen lijkt zijn komst er niet meteen prioritair. Benavente, die hoopt dat hij met Peru naar het WK in Rusland mag, wil straks sowieso naar een grotere club. Als hij niet naar een Belgische topclub verhuist, dan kiest hij voor een avontuur in een andere competitie.

 

Poll: Kan Benavente mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Benavente  I   Anderlecht  I   Charleroi  I   RC Genk  I   AA Gent  I   Standard  I   Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024