'Deze (top)clubs staan in de rij voor Genks goudhaantje'

'Deze (top)clubs staan in de rij voor Genks goudhaantje'
Vrijdag 23 maart 2018 - 09:43   I  

Bij KRC Genk hopen ze vurig dat ze hem nog minstens één seizoen in de Luminus Arena kunnen houden, maar dat wordt steeds moeilijker. Sander Berge geniet immers belangstelling uit enkele grote competities en een transfer na afloop van dit seizoen lijkt steeds meer waarschijnlijk.

Berge ligt al een hele tijd in de lappenmand met een vervelende spierblessure aan de hamstrings. De Noorse middenvelder kwam de voorbije maanden niet in actie, maar dat neemt niet weg dat enkele clubs uit de grote competities op zijn diensten azen. Zo volgt Sevilla de 20-jarige Berge al een hele tijd en ziet ook AS Monaco wel wat in een samenwerking met de speler.

Volgens Het Laatste Nieuws mag er nu nog een club aan het lijstje met gegadigden worden toegevoegd. Zo zou ook Villarreal zich in het tussenseizoen maar wat graag met Berge versterken. De Gele Onderzeeër is dit seizoen de revelatie in de Primera Division en staat momenteel op een knappe vijfde plaats.

Genk zou Berge liefst van al nog een seizoen in België houden, maar dat wordt moeilijk. In januari mocht de Noor onder geen beding vertrekken, maar volgens sommige bronnen zou het bestuur zich nu wel willen neerleggen bij een vertrek, áls er minstens 13 miljoen euro op tafel komt.

Poll: Is Berge klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Berge  I   RC Genk  I   Sevilla  I   Monaco  I   Villarreal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024