Antwerp-publiekslieveling Hairemans: "Ik krijg er nog steeds kippenvel van"

Antwerp-publiekslieveling Hairemans:
Vrijdag 23 maart 2018 - 10:04   I  

Geoffry Hairemans is zowat dé publiekslieveling bij uitstek op de Bosuil. Iedere supporter van Royal Antwerp FC loopt weg met de aanvallende middenvelder, die ondertussen ook een échte clubman is geworden. Hairemans stond vroeger als fan in het stadion, net als ploegmakker Ritchie De Laet.

In een gesprek met Gazet van Antwerpen mochten beide spelers nu hun favoriete Antwerp-moment kiezen. “Dat is makkelijk. De 5-3. Tegen Beerschot ( in november 2002, red.)", zegt De Laet onmiddellijk. "0-3 achter tegen de aartsrivaal en dan terugkeren en nog winnen met 5-3. Ongelooflijk.”

“Ik was op die match", pikt Hairemans in. "Maar het mooiste moment voor mij was toch toen we vorig seizoen met de bus het stadion binnen reden na de titel in Roeselare. Heel dat veld stond vol met supporters, overal Bengaals vuur… Het was precies of dat stadion stond in brand. Ik krijg er nog kippenvel van als ik erover vertel. Of ik geen schrik had om van dat dak van die bus te vallen? Nee… Wij waren op dat moment al zat. Allez, ik toch. Op dat moment denk je daar niet bij na. Je staat daar op die bus te springen, terwijl die naar voor en naar achter rijdt.”

De Laet: "Geoff gaf na de match nog zijn truitje aan mij"

De Laet, op dat moment nog speler van Middlesbrough, woonde de match bij als supporter. “Ik stond daar ook tussen die massa, op dat veld. Ik was die dag 's morgens om 5.00u van Engeland naar België gevlogen om erbij te kunnen zijn in Roeselare. Daar zat ik in het bezoekersvak. Geoff gaf na de match nog zijn truitje aan mij.”

Poll: Moet Hairemans altijd in de ploeg staan bij Antwerp?

TAGS  I  Hairemans  I   Antwerp  I   De Laet  I   Beerschot Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024