Besiktas doet Club een geste: "Dit bedrag willen we voor Mitrovic"

Besiktas doet Club een geste:
Vrijdag 23 maart 2018 - 13:42   I   door Redactie

Club Brugge wil Matej Mitrovic graag definitief overnemen. De verdediger wordt momenteel gehuurd van het Turkse Besiktas tot het einde van het seizoen. Club bedong echter ook een optie tot definitieve aankoop. Alleen ligt die aankoopoptie nogal aan de hoge kant: 4,5 miljoen euro.

Club vindt dat een te hoog bedrag en wil daarom onderhandelen met Besiktas. Volgens het Turkse Sabah is Besiktas bereid om wat van de prijs te doen en dus niet vast te houden aan de clausule in het huurcontract. Besiktas is bereid om 500.000 euro te laten vallen. Club mag Mitrovic dus hebben voor 4 miljoen euro afgerond.

Mitrovic voelt zich alvast prima in Brugge. "In Istanbul was er veel verkeer en was het erg druk. Iedereen was altijd gehaast. Hier is het mooi, rustig en goed leven. Het is een oude stad, maar ik vind het hier leuker", liet de verdediger zich in een gesprek met Club TV. Club zelf is zeer tevreden over de Kroaat.

Een mooie match dus, maar nu komt het er nog wel op aan kom tot een akkoord te komen met Besiktas. De verwachting is dat Club nog meer van de prijs wil doen dan 500.000 euro.

Poll: Vind jij 4 miljoen euro te veel voor Mitrovic?

TAGS  I  Club Brugge  I   Besiktas  I   Mitrovic

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024